Mes naudojame slapukus (angl. cookies), kad užtikrintume kaip įmanoma geresnę apsipirkimo patirtį. Sužinoti daugiau.
Keptuvė plieninė Ø 24 cm, profesionali, IMPACT, SCANPAN (Danija)
Prekės ženklas | SCANPAN (Danija) |
---|---|
Produkto tipas | Keptuvė |
SCANPAN IMPACT indai pagaminti iš nerūdijančio plieno 18/10.
Visi nusipelno galimybės gaminti maistą kaip tikri profesionalai.
SCANPAN IMPACT dėka tai tapo įmanoma, nes turėdami 60 metų patirtį, Danijos dizaineriai sukūrė eilę IMPACT gaminių su profesionaliai virtuvei skirtais ypatumais.
SCANPAN gaminių galimybės: ilgaamžiška kokybė, profesionalus funkcionalumas ir įvairiapusis panaudojimas.
DĖMESIO: Jūs įsigijote profesionalią keptuvę be nelipnios sintetinės dangos, todėl su ja gaminti reikia išmokti. Dažniausiai šias keptuves naudoja jau patyrę kepėjai.
Plieninės keptuvės privalumai:
- 3 sluoksnių terminis kapsulinis 'impact' dugnas - tolygi temperatūros sklaida visame indo dugne.
- Progresyvus kepimo temperatūros valdymas - taupysite laiką ir energiją.
- Nerūdijančio plieno masyvi ir profesionaliai prikniedyta rankena - puikus ergonomiškas dizainas, patogi valdyti, galima naudoti orkaitėje.
- Keptuvės yra ekologiškos - neturi nelipnios dangos ir maistą galima vartyti metaliniais virtuvės įrankiais.
- Indų kraštas išlenktas taip, kad tiksliai išpilti ir nelašėtų ant stalo.
- Matinio šlifavimo korpusas - satino apdaila, profesionali išvaizda, šiuolaikinis dizainas.
PARUOŠIMAS NAUDOJIMUI:
Keptuvės IMPACT yra profesionalios - neturi nelipnios sintetinės dangos.
Prieš naudojant, pirmiausiai keptuvę išplaukite labai karštame vandenyje ir kruopščiai sausai iššluostykite.
Įpilkite į keptuvę maždaug 1 valgomąjį šaukštą rafinuoto aliejaus ar kokoso riebalų, ištepkite visą vidinį paviršių ir kaitinkite ant stiprios ugnies apie 5 min. Pavalykite aliejaus likučius popieriniu rankšluosčiu ir dar truputį pakaitinkite. Po paruošimo keptuvės paviršius gali pasidaryti truputį gelsvo atspalvio.
Kuo dažniau keptuvę naudosite, tuo ji turės geresnes kepimo savybes. Po kažkiek laiko gali reikėti atnaujinti keptuvės paruošimo (karšto aliejavimo) procedūrą. Tuomet išplaukite keptuvę su 6 proc. actu ir vėl pakartokite aliejavimą.
Gerai paruošta keptuvė kepa puikiai – belieka sureguliuoti kaitinimą.
NAUDOJIMAS:
Gamindami keptuvėje naudokite nedaug karščiui atsparių riebalų: rafinuoto kepimo aliejaus, lydyto sviesto, kokoso riebalų ar gyvulinių taukų.
Į kartu su trupučiu riebalų įkaitintą keptuvę dėkite produktus. Apkepinkite juos iš abiejų pusių, sumažinkite ugnį ir baikite gaminti.
Plieno keptuvėje profesionaliai apkepama nepaniruota mėsa, žuvis ir daržovės. Puikiai tinka steikų ir kitų kepsnių kepimui.
Venkite ilgai kaitinti tuščią keptuvę ir venkite staigių temperatūros svyravimų - nekiškite karštos keptuvės po šaltu vandeniu.
Kai kurie produktai, turintys daug baltymo, krakmolo, miltų, kiaušinio ar pieno, kartais gali lipti prie keptuvės. Jiems reikia pasirinkti žemesnę kepimo temperatūrą ir atitinkamą gaminimo procesą.
Keptuvė profesionali - kepama be dangčio.
Kantrybė ir patirtis - geriausi mokytojai!
PRIEŽIŪRA:
• Po kiekvieno maisto ruošimo, gerai išplaukite keptuvę karštu vandeniu, pašalindami produktų likučius ir sausai iššluostykite.
• Galima plauti indaplovėje ir naudoti orkaitėje.
• Rūgštūs maisto produktai (pomidorai, vynas, actas, citrinos sultys ir kt.) gali pažeisti keptuvės aliejavimo sluoksnį (atsiranda šviesesnės dėmės). Tokiu atveju pakartokite keptuvės IŠKAITINIMĄ su aliejumi (aukščiau aprašytas).
Kaip paruošti plieninę keptuvę Youtube yra daug pamokų.
Įveskite „how to season stainless steel pan“ ir rasite pamokymus.
365 DIENŲ GRĄŽINIMAS
be jokios priežasties
GREITAS PRISTATYMAS
95% visų užsakymų išsiunčiame
per 24 valandas
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
nuo 59 Eur
KLIENTŲ APTARNAVIMAS
Galite visada kreiptis į mūsų specialistus +370 5 214 4880
NUO 1920 m.
DUKA yra Švedijoje gimęs prekės ženklas