Mes naudojame slapukus (angl. cookies), kad užtikrintume kaip įmanoma geresnę apsipirkimo patirtį. Sužinoti daugiau.
Keptuvė WOK Ø 32 cm su nesvylančia danga, CTX, SCANPAN (Danija)
Prekės ženklas | SCANPAN (Danija) |
---|---|
Produkto tipas | Keptuvė |
WOK NUOSTABŪS RECEPTAI
Gaminimo metodai
Troškinimas:
Troškinimui naudokite labai mažą kiekį skysčio. Iškepusiame maiste, turi būti likę visai mažai vandens, nes dauguma jo bus išgaravę. Keletą kartų patepkite mėsą marinatu, kad kepdama ji įgautų ypač stiprų skonį.
Kepimas maišant:
Supjaustykite visus ingradientus mažais, vienodo dydžio gabalėliais ir greitai pakepkite aukštoje temperatūroje, nuolat maišydami. Reikės tik trupučio aliejaus, kadangi maistas yra visą laiką maišomas. Labai svarbu, kad visos sudedamosios dalys būtų paruoštos iš anksto, nes gaminant tokiu būdu, maistas iškepa labai greitai.
Gaminimas laistant:
Kai reikia paruošti trapius ir gležnus ingradientus, juos galima virti laistant. Gaminimo procesas bus lengvesnis, jei viskas sudėsite į Wok tinklelį ir pamažu laistysite sultiniu ar virimo skysčiu.
Virimas garuose:
Tokiam troškinimui naudokite bambukinį krepšelį. Įmerkite krepšelį į vandenį prieš pat jo naudojimą. Tada sudėkite visus ingradientus. Įdėkite krepšelį į Wok, į mažą kiekį vandens ir užvirkite. Garai švelniai kils pro krepšelį pagamindamas maistą.
Kepimas riebaluose
Supjaustykite maistą vienodo dydžio gabalėliais ir kepkite karštame aliejuje mažomis porcijomis. Jei reikia pagaminti greitai, kepkite aukštoje temperatūroje – apie +180°C. Jei reikia gaminti ilgiau, temperatūrą sumažinkite.
Gaminimas tešloje:
Supjaustykite mėsą, žuvį, vėžiagyvius, paukštieną ar daržoves mažais gabalėliais. Nusausinkite ir įmerkite į tešlą, tada kepkite dideliame aliejaus kiekyje kol apskrus ir pagels. Naudokite įprastą tešlą ar kiaušinio ir miltų mišinį. Geresnį rezultatą gausite kepdami mažomis porcijomis. Iškeptą maistą imkite su graibštu ir jeigu dar reikia nusausinkite riebalus ant servetėlės.
CTX keptuvių patogi ir ergonomiška rankena, kuri neįkaista, nes yra saugiai pritvirtinta ir atitraukta nuo korpuso. Lenktos indo sienelės yra sukurtos taip, kad būtu patogu naudoti silikoninius virtuvinius įrankius ir iki paskutinio lašo išvalyti keptuvę. Dėka unikalios 5 sluoksnių korpuso konstrukcijos CTX indai pasižymi ypatingai geru šilumos paskirstymu. Idealiai veikia ant indukcinių viryklių, buvo testuota su didžiausiais virtuvinės technikos gamintojais. Puikiai kepa su mažu riebalų kiekiu vidutiniame kaitinimo lygyje. Tinka naudoti orkaitėje iki +260°C. Maisto vartymui galima naudoti neaštrius metalinius įrankius, bet geriau silikoninius, plastikinius ir medinius.
365 DIENŲ GRĄŽINIMAS
be jokios priežasties
GREITAS PRISTATYMAS
95% visų užsakymų išsiunčiame
per 24 valandas
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
nuo 59 Eur
KLIENTŲ APTARNAVIMAS
Galite visada kreiptis į mūsų specialistus +370 5 214 4880
NUO 1920 m.
DUKA yra Švedijoje gimęs prekės ženklas